De deelnemers

Nu de inschrijving voor Nationale Onderwijspubquiz is gesloten, kunnen we de balans opmaken. We zijn geëindigd op het verbijsterende aantal van 301 teams! Wat een feest!

Je vindt hieronder alle namen van de teams. Sommige teams hebben zich al voorgesteld. Als je, als teamcaptain, de link voor het voorstellen niet hebt gekregen, mail dan even naar onderwijspubquiz@gmail.com dan sturen we je de link alsnog.

De namen en de teamnummers hieronder zijn definitief en belangrijk bij de beantwoording van de quizvragen op 29 december. Zorg dus dat je deze paraat hebt dan.

nrTeamnaamVoorstellen
1Nog leukere juffenWij zijn een een klein gezellig team dat dol is op spelletjes.
2BoerenverstandWij zijn bijna allemaal #teamboerenverstand eerste generatie. We hebben een mix PO, VO, VSO, WO, HBO en man-vrouw verhouding is 50-50 ongeveer... Groetjes van Marjon, Gabriëlle, Tonia, Henk, Bertus, Eddy, Marloes, Michel, Cathelijne, Mohammed, Walter, Linda, Naomi, Charlotte, Coen, Paul, Elise, Ton, Natascha, Jan, Jos, Kim, Petra, Casper, Lusanne, Simone en Annemieke
3Zwaar levenWe hebben elkaar ontmoet op de lerarenopleiding geschiedenis in 1999. Nog steeds zijn we bevriend. Naast geschiedenis heeft een aantal van ons nog een bevoegdheid, namelijk aardrijkskunde en Duits. Eén van ons werkt bij het cito en staat dus niet meer voor de klas. We houden van meedoen aan pubquizen. We hopen natuurlijk op de winst maar meedoen is al leuk. De teamnaam komt vanuit onze appgroep. Een paar jaar geleden zat een deel van ons in een dip en werd de naam vd appgroep veranderd in ‘zwaar leven’, en die is niet meer aangepast hoewel het weer voorspoedig met ons allen verloopt. 
4FC ParallelepipidumWij zijn collega's van Montessori kindcentrum de Plotter in Zutphen. Wij gaan winnen omdat we uitblinken in diversiteit en originele oplossingen. We hebben geleerd dit zelf te kunnen.
5Lumpsum UnitedEen samenzwering van Amsterdamse bovenschoolse expertise.
6Team Leraarambtenaar
7KlokkebeiersWij hebben elkaar leren kennen op OBS de Klokkebei, waar de meesten van ons nog steeds werken. We zijn daardoor echt bevriend geraakt en natuurlijk een ijzersterk team!
8#juffiesontourWij zijn #juffiesontour. Werkzaam binnen hetzelfde bestuur, inmiddels helaas verspreid over drie scholen. Ons team is zorgvuldig samengesteld uit mensen met allerlei kwaliteiten. Wat die kwaliteiten dan precies zijn vragen wij ons ook af. We zijn een soort #zwaankleefaan. Tot voor kort bestonden we uit 4 juffies maar na een lange selectieprocedure is inmiddels nummer vijf toegevoegd. Na ons succes bij de online pubquiz van het mooie Meerkerk is het nu tijd voor ons landelijke succes. Oh ja... in het echte leven is de term juffies wel voorbehouden aan die wezens tot een jaar of twaalf, daarbuiten worden we graag voor vol aangezien.
930 jaar laterVier onderwijs-diehards die met 120 jaar onderwijservaring alle andere gebreken ruimschoots denken te compenseren. Kom maar op met die quiz, wij gaan voor de winst!
10De Starters
11Best of both worlds
12IKC De BavinckCollega's.Wij gaan winnen want wij hebben Tineke. Die heeft al alles al meegemaakt.
13MeesterschapPABO-matties
14SO TOPPERS
15OnderwijswijvenWij zijn al jaren actief op sociale media en in real life onder de noemer Onderwijswijven. We steunen elkaar, houden tietmeets waar ook altijd een leerzaam tintje aan zit en meer. We hebben nu echter versterking van een echte onderwijsman, vandaar #OWW
16Gezellige TwitterjuffenWij hebben elkaar gevonden via Twitter! We wonen verspreid door het land en hebben verschillende functies binnen het onderwijs. Wij doen vooral mee voor de gezelligheid en een leuke avond met elkaar!
17Mixed grillWij zijn vrienden, maar we hebben allemaal iets met het onderwijs: docent vo, juf basisschool en ib'er, student Pabo, docent politie academie en student aan de Radboud universiteit. Kortom, van alles wat! Dat klinkt wel een beetje saai (en bovendien houden we van lekker eten :-)) dus: Mixed Grill! Onder het motto: eten is belangrijker dan winnen, doen we met plezier mee! 
18Meesters en Juffen met DromenMeesters en juffen met dromen was in pakhuis de zwijger geboren. Via programma Educaution hadden we in een uur een klik waarbij we dachten... we moeten samenwerken! https://dezwijger.nl/programma/educaution9
19Onze Wereld
20CoornhertWij zijn allemaal (oud-)collega’s van het Coornhert Gymnasium in Gouda.
21On(der)wijsMeppelTwee vriendinnen die voor klas staan. Beiden in het PO. De een in Staphorst en de ander in Meppel. We houden we van quizzen en onderwijs dus voor ons is dit de perfecte combinatie. Helaas winnen we niet zo vaak maar dat maakt de drive om nu te winnen extra groot 🙂
22De Haorendonkse DenkersDeze Bossche bovenbouwers gaan uitdagingen niet uit de weg en als er een spelelement in zit wordt het nóg leuker.
23Struijkelaars
24A23Wij zijn docenten wiskunde op het Aeres VMBO Almere. We delen werkkamer A23 met elkaar 🙂
25Team PO-Raad
26Het Open VensterSamen met enkele collega's uit het leukste schoolteam van Rotterdam-Zuid gaan we uiteraard voor het podium. Aangezien elke gedoneerde euro echt terecht komt bij de kinderen in Bafang (Kameroen) hopen we een mooi bedrag te winnen voor Bafang Kids Steun. https://www.bafangkids.org/ en https://www.facebook.com/bafangkidssteun
27OCWappiesWij zijn team VO van het Ministerie van OCW. We doen mee om dit roerige onderwijsjaar af te sluiten met gezelligheid en veel dankbaarheid richting iedereen die in deze prachtige sector werkzaam is.
28Willi1Wij zijn collega's op de leukste basisschool van Vleuten, nee van Utrecht, nee van Nederland. We werken graag samen en hopen zo veel te weten. Dus go Willi, go ! 
29Onderwijskennis Noord NederlandTeam Onderwijskennis Noord Nederland bestaat uit Jolien, Mariëtte, Hanke, Denise en Marij. Wij werken allen bij GION Onderwijs/Onderzoek van de Rijksuniversiteit Groningen. Door onderwijswetenschappelijk onderzoek willen wij een concrete bijdrage leveren aan het onderwijs. Daarbij werken we nauw samen met het onderwijsveld. We verzorgen onderwijs binnen de Academische Opleiding Leraar Basisonderwijs, de bachelor Pedagogische & Onderwijswetenschappen en de master Onderwijswetenschappen. Of het nu door onderzoek of door eigen ervaring in het basisonderwijs is; we hebben allen hart voor het Nederlandse onderwijs.
30Quizgirls (uit Brabant)Wij kennen elkaar uit het werkveld (en/of netwerk) en zijn wij leden uit de organisatie van Meetup013.
31RosanoDuo’s in groep 6
32De flierefluiters
33Wat kookt Walter vandaag?"Graag stellen wij team ‘Wat kookt Walter vandaag?’ aan jullie voor.

Wij hebben elkaar gevonden op het Rhedens in Dieren. De Whatsapp groep ‘Wat kookt Walter vandaag?’ bindt ons.

Walter zit wel in eerder genoemde Whatsapp groep maar niet in ons team. In de groep deelt Walter graag foto’s van wat hij allemaal kookt of van wat hij van zijn kinderen voorgeschoteld krijgt. Cupcakes, rijstgerechten, chocoladefontein, zelf gebrande noten, sushi, panna cotta en ga zo maar door. Zijn kerstmenu zullen we jullie besparen. Overigens heeft kip wel een duidelijke voorkeur in het gezin van Walter. Zo veel is wel duidelijk.

Walter doet overigens ook mee. Hij zit in het team 2. Boerenverstand.

Wij spelen voor Stichting Leergeld Arnhem. Het is overigens de vraag of we het eind van de pubquiz halen. Ieder fout antwoord is immers een shotje zo is afgesproken in de whatsapp groep.

Maaike, Alyetta, Lisa, Rens en Pieter"
34Het AvontuurWij zijn de harde kern van onze school. Super collega's en wij gaan winnen: gewoon omdat we er zo'n plezier in hebben!
35Blended mboBlended mbo bestaat uit een mix van mbo collega's die allemaal meewerken om het mbo onderwijs met ict te verrijken. Ons team bestaat uit Annet Smith, ROC Nova College, Ashwin Brouwer, Friesland College, Marije Hoek-Kemna, ROC van Twente, Petra Holstein, Drenthe College en Rob Smit van saMBO-ICT. The perfect blend!
36HAASHart voor onderwijsAltijd op de hoogteAntwoord op allesSlim, snedig en succesvolSamen voor de winstHenk, Amber, Adrienne, Steven en Sanne
37Zijlijners uunietet #teamoudersZonder ouders geen kinderen, zonder kinderen geen onderwijs. Daarom mogen de ouders natuurlijk niet ontbreken bij deze quiz. Ons team bestaat uit een bonte verzameling van ouders die graag twitteren over onderwijs, ouders die elkaar kennen omdat ze te maken hebben met passend onderwijs en ouders die werken bij ouderorganisaties. Kom maar op dus! 🙂
38(Onder)Weizen uit het OostenVijf meester(t)s, 4 uit Arnhem, 1 Ajacied uit Tiel of Amstelveen (zeg het maar). De vier ontmoetten elkaar bij Arnhem Meestert en daaruit ontstond... jawel... PO in Actie. Die ene vonden we op Twitter. De trotse meesters uit dit team zijn Paul, John, Nol, Tjeerd en Mark. We drinken vanavond Meestert-bier: Onderweizen. Proost - op succes en mooie avond! 
39KakkerlakThecla, Kim & Tiago (Moeder, appendix en zoon)
40TeamMeppel
41Team ADE NL BE
42Marmix'tEen mix van PO, VO en HO. Collega's, vrienden en geliefden. Winnen gaan we niet (ook al kunnen we niet tegen ons verlies!), want helaas zit bijna niemand op twitter..
43KIMWij komen uit het PO, VO, MBO en HBO en zijn zeer gemotiveerd om kinderen veel te leren!
44Flopflop
45DaWoMaVrienden met allemaal op een andere manier kennis over het onderwijs!
46de Harde KernMargreet, Geert en Guyonne. Ooit collega's op dezelfde basisschool, nu alle drie op een andere school aan het werk en meer dan alleen collega's: wij zijn de Harde Kern 😉 
47TeamFLEX
48OnderwijsvriendjesWij zijn Amber, Christina en Yvonne en werken alledrie op dezelfde VO-school in Hilversum en omdat we alledrie in Amersfoort wonen, reizen we vaak samen naar school. Amber geeft Engels, Christina natuurkunde en Yvonne biologie.
49WarrinkVoor eer en glorie, maar vooral voor de lol!
50Team Stadenesch BeroepencollegeWij werken samen als zelfsturend team in Meppel. We zijn samen verantwoordelijk voor de leerlingen van de onderbouw van de Kader-Theoretische leerweg. We gaan zeker niet winnen, maar vinden dit initiatief prachtig. Groet Peter, Ilka, Gerné, Gabi en Roelof
51Adrie en de meisjesWij zijn (oud) collega's, universiteit Twente (onderwijskunde/docent professionalisering). Adrie is de professor, de meisjes zijn inmiddels bijna allemaal gepromoveerd. 
52Team Blocked Favourites
53TeamZaanlandsLyceum
54#onderwijsvriendenWij zijn vier onderwijsvrienden (Jörgen, Desiree, Rob en Jacques) die elkaar gevonden hebben via Edcamps & Twitter. Het laatste voorstelrondje was eergisteren. Je kunt dus spreken van een gelegenheidsteam, maar wel één met een heel duidelijk doel!
55SchoolzussenWij zijn familie! Schoonmoeder (valt in binnen het basisonderwijs) schoonzussen (eentje werkt op basisschool en eentje op de driester Pabo) en een zwager (werkzaam op het voorgezet onderwijs!) Van alles wat dus en daarom gaan wij winnen! 
56CorDeo ScholenTeam CorDeo Scholen bestaat uit Arnoud, Christiaan, Jelle en Suzanne. Directieleden en bestuur met een positief, kritisch onderwijshart. We gaan voor inclusie, dus Christiaan mag ook meedoen. We gaan winnen, omdat we vanuit onze traditie, weinig moeite hebben met het onderscheiden van goed en fout.
57De uil van Harderwijk Wij zijn collega's van Nassau Veluwe college en op Twitter. Thijs is raadslid D66, docent drama en weet alles over kunstgeschiedenis.Anke is raadslid D66 en docent maatschappijleer dus weet alle maatschappelijke vragen.Dieke weet alles over formatief leren en is afdelingsleider.Justin weet alles over studeren en Engeland. Hij is docent Engels.Ilona is docent Nederlands en weet alles over schaken. 
58Onderwijsneuzen 1Onderwijsneuzen 1 werkt met veel passie in het onderwijs. De expertise wat is opgedaan met werken op diverse plekken binnen en rondom het onderwijs nemen we mee tijdens deze quiz!
59#teameconomie"the Miracle of twitter, teaching and economics" Aardige en alerte Andrea, Charmante computercraker Patrick, Fantastische en fanatieke Aisa, Grappige en geniale Jan & Vrolijke en veelwetende Evelien.
60Pabomiepen Wij hebben elkaar zo'n 30 jaar geleden leren kennen op de pabo, de Marnix Academie in Utrecht. We werken allemaal nog steeds in het onderwijs en zijn nog steeds vriendinnen!! Helaas niet meer compleet en daarom spelen we voor het KWF.
61HillyHilly-Mtown
62Great XpectationsIets anders
63SBO Amersfoortse KeienWij zijn heel speciaal. Wij werken namelijk in het speciaal basisonderwijs (SBO Michaëlschool in Amersfoort). Een leerkracht van groep 8, een onderwijsassistent, een adjunct directeur en een remedial teacher. Een gevarieerd topteam dus! 
64The Fantastic Fontys FiveWij zijn vijf geschiedenisdocenten die elkaar vorig jaar hebben leren kennen bij de masteropleiding leraar geschiedenis van Fontys te Tilburg. Behalve onze historische kennis nemen we decennia aan onderwijservaring en nog meer levenservaring mee. Wij zijn Fanatiek, Fel en Fabulous oftewel The Fantastisch Fontys Five!
65Schoolinfo 💙Wat ons team bindt: 💙
66Sushi7Allemaal collega's op de leukste basisschool van Nederland! Inclusief een ib'er die ALLES weet!
67TeamZijlijnersCorine Korrel, Peter te Riele, Jocelyn Manderveld, Remco Pijpers en Jet Idskes kennen elkaar van Twitter! Een team van mensen dat met diverse bagage en ervaring actief en betrokken is bij onderwijs. Niet altijd (meer) voor de klas, wel altijd ín en mét de scholen. Voelen zich meer stroomlijners dan zijlijners 😉
68De Zaanse sleuteltjesWe zijn 4 leerkrachten ( collega's en vriendinnen) en werken op verschillende basisscholen in de Zaanstreek. Van onderbouw tot bovenbouw, van speciaal tot regulier. We zijn van alle markten thuis wat quizzen betreft. Van pop tot pub, van familie tot vrienden. Een onderwijsquiz daarentegen...........We gaan voor de lol, maar er zitten wat fanatiekelingen bij. Heel veel zin in!
69StichtingOVO
70Highschool Sweathearts
71#teammboConrad, Fifi, Jacqueline, Jetske, Marloes,  Paul, Tamar en Tommy staan nu nog op plek 71, maar gaan natuurlijk voor de eerste plaats. Vinden het dus heel lief van alle andere teams dat zij voor de gezelligheid ook meedoen.
72Marimba Wij werken alle vier op Marimba. Annabelle is de schoolleider. Arieke, Saskia en Lesley zijn lid van het onderwijskundig team op de school. 
73Pubquizcollective
74Blij uit BalansWe hebben elkaar leren kennen op het werk en zijn alle drie uitgewaaierd naar ander werk maar blijven friends for ever!
75LaLoBo Let’s go!Wij zijn de harde kern van onze school. Super collega's en wij gaan winnen: gewoon omdat we er zo'n plezier in hebben!
76Smells like education spirit!
77Piraten 
78De Minkeblinkers!
79SWS De Diamant 1
80Onderwijsneuzen 2
81Team Bronsgroen Eikenhout
82Klasses Angels
83Poedels
84RettichOude volleybalmaatjes en allemaal in het onderwijs gerold (leuke woordspeling). Als team Rettich hebben we al met meerdere pubquizzen meegedaan, maar we hopen dat dit een knaller wordt! Ook zonder de quizmaster Martijn Sytsma😁
85OMT (Onderwijs Motivatie Team)Doet het OMT mee aan de onderwijs pubquiz? Een team met Jaap, Diederik, Marion en Aura? Nee, zij weten alles van virussen, maar of ze een pubquiz kunnen winnen? Wij zijn vrienden die werken in het PO, VO, mbo en HO. Een allroundteam dus. Geef ons vragen over Italie, Griekenland, vakantieplaatsen in Nederland en The Beatles en we eindigen vast hoog. Graag geen vragen over het correct gebruik van het koppelteken want dat zorgt voor een déjà-vugevoel. En doe ook maar vragen over natuurkunde, want met de natuurkundedocent van het jaar in ons team hebben we daar ook vertrouwen in. We hebben er veel zin in!
86Team scholieren en studenten Wij, scholieren en studenten, gaan winnen omdat wij overladen zijn met kennis (we hopen dat Curriculum.nu dat voor die tijd niet doorbreekt). Wij komen grotendeels voort uit LAKS en JOB en tekenen daarom altijd bij het juiste kruisje. Daarnaast zijn wij GEEN AOb, waardoor we onze teamcaptain niet de laan uitsturen bij het invullen van een verkeerd antwoord. Oftewel, met voldoende kennis uit de praktijk, uit de onderwijswetenschap en uit de jongerenvertegenwoordiging gaan wij laten zien dat generatie Z nu aan zet is. 
87BabiaanHallo, wij zijn drie vriendinnen uit het onderwijs. We kennen elkaar al meer dan 20 jaar. Dat betekent meer dan 60 jaar onderwijs ervaring. Daarmee slaan wij onze slag. En we ook waren toe aan een gezellige avond. Wijntje, hapje dus kom maar op met al die vragen. We beat your ass. 😉
88#MegaBelangrijkOnderwijsAstrid Schat en Gerie Haartman kennen elkaar al meer dan 20 jaar vanuit het mbo/zorgonderwijs. We zoeken elkaar altijd op, delen van alles wat met onderwijs te maken heeft. Samen hebben we het initiatief genomen een keuzedeel te ontwikkelen 5 jaar geleden, het eerste keuzedeel over Zorginnovaties en technologie. Wij gaan winnen omdat wij alle vragen over het mbo goed beantwoorden en de 'rest' van de vragen..........ook!
89Rode Helmdragende Catamaran ZeilersWij werken samen op basisschool de Catamaran in allerlei functies. Spelletjes doen vinden wij enorm leuk en wij zijn dan ook enorm fanatiek! 
90SCOHelden
91Talentstad Alfa, bèta en gamma, docenten VMBO in Zwolle. Wij gaan waarschijnlijk niet winnen, want wij worden altijd tweede.
92Onderwijswappies
93De BavokringHoi, wij zijn team 93, De Bavokring. Ons team bestaat uit Ellen den Ouden (leerkracht), Martine Thomassen (ib) en Kristel van Dalsum (schoolleider). Wij zijn alle drie werkzaam op de allerleukste basisschool van Rotterdam, De Bavokring. Wij hopen met onze liefde voor het onderwijs, inzet, enthousiasme en gedrevenheid in de top 3 terecht te komen. Mocht dit lukken dan gaat ons prijzengeld naar het Jeugdeducatiefonds. Het Jeugdeducatiefonds helpt om de ontwikkelingskansen van kinderen die opgroeien vanuit een achterstand te vergroten. Als school hebben wij het afgelopen jaar mogen ervaren hoe belangrijk de inzet van het jeugdeducatiefonds is voor onze leerlingen. Wij kunnen ons daarom geen beter doel voorstellen!
94Sjoeën LimburgWij zijn 5 leraren en 2 directeuren van stichting SOML uit Midden-Limburg 👍🏻
95De AnderwijzersAnderwijzers zijn enthousiastelingen uit het hele land die in weekenden en schoolvakanties bijles geven op geweldig leuke kampen. Dit doen we geheel vrijwillig en met vreselijk veel passie zodat ouders die minder te besteden hebben ook hun kinderen kwalitatief goede bijles en een toffe vakantie kunnen geven. Dezelfde passie gaan we meenemen naar de quiz! 
96Team EgidiusOngeveer tien jaar geleden begon een kikker aan een bijzondere reis: een groep studenten adopteerde hem en nam hem overal mee naar toe: de collegebanken, congressen, studiereizen, zelfs op vakantie. Nog altijd staat deze kikker tussen het bier als de studenten, inmiddels bijna allemaal docenten, weer bij elkaar komen. Zijn naam? Egidius. Wij? De winnaars. Britney Spears? Ons specialisme.
97QwizzkidzPascal (docent) en Daniëlla (studie- en loopbaanadviseur) -> partners, ook in 'qwizzcrime', met (o.a.) onderwijs, in de breedste zin van het woord, als verbindende factor. 
98Swingende SchoolleidersSwingende, enthousiaste en leergierige schoolleiders die elkaar hebben leren kennen bij NSO-CNA. 4 dames met verschillende kwaliteiten en heel veel kennis! Wij hebben er zin in!
99ChrimiElkaar leren kennen op de pabo. Nu samenwonend met 2 kinderen!
100EdukwakersWij zijn met z'n vieren en roepen vanaf de zijlijn hoe het moet en hoe het beter kan. Onze specialiteiten zijn onderwijskwaliteit, hrm en werkgeverszaken. Laat ons lekker kwaken, maar wij gaan wel WINNEN!
101De Vrolijke EconomenDoor onze vrolijkheid en kennis van het (economie)onderwijs verwachten wij een gezellige quizavond te hebben de 29e! - - - ‘De Vrolijke Economen’ is een onafhankelijk bondgenootschap van enthousiaste, vrolijke (bedrijfs)economiedocentes. Zij zoeken elkaar regelmatig op voor een gezellig samenzijn waar vernieuwende lesideeën op informele wijze worden uitgewisseld, aangescherpt en aangevuld. DVE streeft naar meer kwaliteit in het economie-onderwijs in Nederland, met name gericht op activerende didactiek. We willen gebruik maken van werkvormen en nieuwe media die beter aansluiten bij de belevingswereld van haar leerlingen. DVE heeft daarom een aantal bundels met activerende werkvormen gemaakt. Ook verzorgen wij workshops op congressen en organiseren zij Vrolijke Bijeenkomsten waar lesideeën worden uitgewisseld. www.devrolijkeeconomen.nl
102Team DrijbörgWij zijn Anneke en Janet, twee juffen van OBS Drieborg. Anneke werkt in groep 7/8, en Janet in groep 3/4/5. 
103#teamwinnen
104Glory days!Wij zijn een echt Twitter-team die elkaar daar hebben gevonden om samen de Pubquiz strijd aan te gaan. Onze diverse samenstelling (PO,VO,student) geeft ons alvast een superstart denken wij 🙂
105HamasuWij , Hans, Marjoleine en Suze, zijn vriend, vriendin met dochter. Hans is rekendocent, Marjoleine ondernemerscoach, Suze scholier.Wij maken een grote kans door de brede kennis en interesses.
106#OOPdoetOOKmee"Hopsake! OOP doet natuurlijk OOK mee! Ons team bestaat uit Olympische Ondersteuners van divers Pluimage. En wij zijn in topvorm! Wij volgen al het onderwijsnieuws op de voet en schromen niet om het OOP onder de aandacht te brengen waar dat kan. 😜Ons team bestaat uit Benjamin (teamcaptain, creatief brein, onderwijsassistent en leraar in wording), Lisa (tekstueel talent, secretariële kwaliteiten, ooit onderwijsassistent maar nu pedagogisch behandelaar), Ain (technisch wonder, juridisch speurtalent, google-specialist, ICT-er in het VO), Rosalinde (heerlijk eigenzinnig, netwerktalent, leraarondersteuner en hoofdbestuurder van de AA-OO-Bee) en Isolde (taalvirtuoos, communicatiespecialist, logopedist en ambulant begeleider cluster-2).
#OOPdoetOOKmee"
107Happy2021Wij zijn de meiden van de bovenbouw! We geven groep 7 en 8 les en bemannen met z’n vieren de derde verdieping van De Wingerd. We houden van ons werk en doen dit vol passie. We zijn meer dan collega’s. We houden van uit eten gaan en doen dit normaal gesproken regelmatig. Superleuk dat we nu mee kunnen doen met deze pubquiz. We hebben er zin in!!!
108The winners take it all
109Brasinga! Wij zijn Jack, Irma, Marije, Marlies Daniela, Tessa en Angèle. Wij werken al meerdere jaren met veel plezier op 'De Bras' in Den Haag. Een eigenwijze school met familiegroepen en klasdoorbrekend middagaanbod. Wij hebben als collega's veel samenwerkmomenten. We zijn goed op elkaar ingespeeld, hebben het gezellig met elkaar en durven elkaar zonodig aan te spreken. We hebben dan ook super veel zin om met deze quiz mee te doen!
110SVDLOWij verzorgen samen onderwijs aan de leerlingen van Schaersvoorde Dinxperlo. 
111De Easy Jets 
112De BintjesWe zijn vier collega’s Nederlands op het Veurs Lyceum in Leidschendam. Alle vier dol op spelletjes en op literatuur, vandaar ook dat we onze trambaan hebben ontleend aan een van de beroemdste docenten in de Nederlandse literatuur: Bint van Bordewijk 😀
113Boef 
114WaskieTeam Waskie bestaat uit vier frisse jongemannen, werkzaam bij de Academie Educatie van de HAN in Nijmegen. Expertises omvatten onder meer: leren en lesgeven met ict, NEC supporten, speciaalbier en baby's.
115Methodenaartjes
116Team OuddorpEen vriendengroep (3 koppels) die op verschillende wijzen gelinkt is aan het onderwijs, op dit moment verspreid over 3 vakantiehuisjes. We kunnen elkaar immers niet live ontmoeten!
117Team 010Wij van 010 zijn van het niet lullen, maar quizzen; geen woorden maar daden; sterker door strijd!! 💪🏼Wij staan voor kwantiliteit met bijna 2 eeuw onderwijservaring van kinderopvang tot hoger onderwijs, van werkvloer tot beleid, van toprioriteit tot snotneusbeleid, van ouderwijsvernieuwing tot onderwijsveroudering.Team 010 zal je niet ontzien!!!Claire, Monique, Else Marike, Michelle, Noëlle, Dico, Marit en Stefanie
118Team Ratjetoe
119Nollie’s Angels
120NoordGestoord
121Familie Onderwijsneuzen "Wij zijn familie. Ilse is de jongste. Ze is lerares Nederlands in Haarlem. Daar werkt ze samen met Gilles, leraar Nask. Gilles is getrouwd met de zus van Ilse, Jacqueline. Ook zij werkt in het onderwijs, namelijk als onderwijskundige in het Amsterdam UMC.
122Bavinci 
123The Fantastic 4Wij kennen elkaar van de school waar we allen werken. Ons team is naast dat we heel "Speciaal" zijn ook ontzettend competitief!!! 
124De BVMBO StarsWij zijn MBO-ers Saskia (MBO College Westpoort), Marjolein (Koning Willem I college), Renate (Horizon College), Erna (Horizon College) en spelen de sterren van de opleidershemel!
125Don Boscoschool Sint-Niklaas
126BV embeo Hallo wij zijn 5 vakidioten van verschillende scholen ( school - naam - vak)curio jeannine de jong verpleegkunde summa, Giel Kessels automotiveBvmbo Anniek Anraad bestuurslidAlbeda Kooske Franken Nederlands Zadkine Gezina Trouw verpleegkunde wat hebben wij gemeen ?Passie voor innovatie, oog voor beroepskwaliteit, lid van dé beroepsvereniging, teachers in the lead, 24/7 docent, grote betrokkenheid bij werkveld en liefde voor de student en optimaal oog voor zijn of haar ontwikkeling. Waarom wij gaan winnen? Dat geheim kunnen we helaas nog niet prijs geven 🤫
127“Wij hebben altijd gelijk”Wij zijn Calvin, Mel en Laura. Leerkrachten op een mooie basisschool in Coevorden. De kreet ‘Wij weten alles beter’ gebruiken we enkel om de willekeurige tegenpartij aan het wankelen te brengen omdat onze eigen kennis soms toch wat te wensen over laat. Wij sluiten niet uit dat we deze tactiek ook bij de onderwijspubquiz in zetten, wellicht dat het werkt! 
128Allemachies07achiesWij werken allemaal in het onderwijs en wonen/werken in Dordrecht. Een paar keer per jaar organiseren we een Meet Up 078 waar collega's van basis- tot hoger onderwijs elkaar ontmoeten, telkens op een mooie onderwijsstek in de Drechtsteden. Voorlopig zijn we even digitaal aan het meeten, maar hopelijk kan dat in de nabije toekomst weer f2f. We hebben zin in de quiz en zijn er met twee teams sterk.
129WiboschoolWij zijn allemaal werkzaam op een basisschool in Overijssel. We zijn een kleine school met een super gezellig team die hard werkt voor elkaar. Tijdens deze pubquiz zullen we super fanatiek zijn en daardoor winnen wij de quiz...
130De Tolletjes Een team wat zowel serieus kan overleggen, maar ook lol kunnen hebben met elkaar. De neuzen staan dezelfde richting op.
131CalimochoBrabantse juf en meester met Spaanse invloeden bundelen zowel privé als professioneel hun krachten.
132De schoolschoffiesDocente VO, docent MBO en twee dochters als sidekicks. 
133Hyperion 
134Gelukkige leraren
135Didactief
136IJskoud OostWij vertegenwoordigen ALASCA in Amsterdam en gaan jullie laten zien dat een natuurwetenschapper, een biochemicus, een neerlandicus en wiskundigen goed samen gaan.
137JAM
138LierelandersMet Alkmaar en Daltonschool Liereland als thuisbasis gaan wij als Lierelanders lekker quizen! Met een mooie mix tussen PO en VO, en schoolkrijtjes en kaasblokjes in de borreltas. .....
139Abacus
140DiPH2 collega's plus aanhang. 
141Ratjetoe
142De Deventer Planeters
143VSO HerenwaardChristina, Gitte, Lisette, Mandy, Paula en Tom vertegenwoordigen de leukste ZML-school van Rotterdam en verre omstreken, VSO Herenwaard We kunnen het! 👩🏻‍🏫👨🏼‍🏫🎄☕🏆
144De Leeghoofden 
145Team ELkaar
146Alle neuzen dezelfde kant op Ieme, Veghel
147OnderwijsleukDrie (bijna)-(ex)-collega's uit Rotterdam hebben zin om de strijd aan te gaan!
148Zonder drank en bitterballen, AngeliqueAllemaal collega's uit het PO, ook een gezellige vriendengroep, die vaak samen quizzen! #Zaandam
149AlfrinkSuzan van Delft, Esther Hagen, Natasja Smet en Suzan van der Helm. Wij zijn collega’s op het Alfrink College in Zoetermeer.In ons team twee docenten natuurkunde en twee docenten geschiedenis. Ook is de remedial teaching en de hoogbegaafdheidsbegeleiding in het team vertegenwoordigd. En er zit een voorzitter van een OPR in. Kortom: deze vier vrouwen weten álles!💪
150De OnderwijzemeisjesGeschiedenisdocenten Else Bulder, Jikkemien Kuijpers en Tessa de Leur werkten samen als lerarenopleiders aan de Hogeschool van Amsterdam. Nu zijn zij de Onderwijzemeisjes.
151Brugtoppers "Ons team bestaat uit 4 juffen, vanuit het verre Nieuwerbrug! Te bereiken middels de enige Tolbrug in Nederland! Ons doel is: focus behouden tot het bittere eind, de slappe lach niet de overhand te laten krijgen en uiteraard winnen voor de Cliniclowns!
Ons fantastische team, onze enthousiaste en betrokken ouders en onze geweldige leerlingen zijn nog op zoek naar een: 'directeur met lef'! Mocht je dus zin hebben om te solliciteren, maar eerst sfeer willen proeven? Er is nog plek in ons fantastische team ;)! Tessa, Esther, Leonie en Linda"
152The originalsWij werken samen in een team. Buiten werktijden zijn we ook graag samen. We vullen elkaar goed aan en hebben dezelfde smaak. Chardonnay of Sauvignon is allebei goed.. 😉
153JoKoJorien en Hijko, elkaar ontmoet in het onderwijs en inmiddels al jaren samen en 2 kinderen verder. Jorien werkt in het praktijkonderwijs. Hijko op een basisschool en daarnaast als bovenschools ICT coördinator. Gezellig om al quizend het jaar af te sluiten!
154DROOM WORDT WAARHEID
155Gewoon, nee!Collega’s uit het VSO!
156Borrelstein
157Mrs. EinsteinOns bestuur AWBR (Amsterdam West Binnen de Ring) verbindt ons - drie leerkrachten, twee schoolopleiders en een ouder. Samen gaan we ervoor!
158Brabants Onderwijs Duo!
159De Gideonsbende
160Pabomeiden We hebben elkaar ontmoet op de PABO en nu zijn we allemaal juffen. We zijn werkzaam in het basisonderwijs en voortgezet onderwijs.
161Accent Capelle
162Nuldèrteam Een team van onderwijsdieren dat elkaar kent uit de afgelopen 25 jaar onderwijs is Tilburg en omstreken. Allemaal (ooit) werkzaam bij Openbaar bestuur Opmaatgroep. Maar ook HBO, Passend Onderwijs, SBO, SO en nog veel meer zijstraatjes, aan ervaring terug te vinden in dit team.
163Kozai KenkyuuLesson Study NL doet mee als team Kozai Kenkyuu wat vrij vertaald iets van literatuur en materiaal bestuderen betekent. Wij bestaan uit vertegenwoordigers van de VU, UT, RUG, UU, HU, NHL en WH met nog wat enthousiaste aanhang!! In ons midden de winnaar van 2 voor 12 van de het vorige decennium!
164MASH
165Team ConfettiWij geloven in toetjes, limburgse vlaai, kadootjes en confetti!
166Mix12
167Kennix
168Meet the world
169Nog leuker We zijn leden van één familie en werken in het onderwijs, werken bijna in het onderwijs, volgen onderwijs of hebben gewoon een mening over onderwijs.
170OdysseeërsWij zijn een paar (ex)collega's die elkaar hebben leren kennen op basisschool De Odyssee in Amsterdam. Onze bijnaam is: de Sirenes, wel passend bij de Odyssee. We spelen allemaal wel eens een pubquiz, sommigen wat vaker dan anderen, en hebben daar veel LOL in. Of we gaan winnen? Tja we hebben een heel divers team en bijbehorend thuisfront, we gaan er wel voor. In ieder geval leuk om weer met elkaar te spelen. 
171Zwolle dier 2
172Team thuisWij zijn team thuis: Onze boekenkasten, Bob (wandelende encyclopedie) had achteraf geschiedenis willen studeren, Marije weet met haar 16 jaar levenservaring alles over Nederlandse rappers en het VO. Ik (Marieke) werk ruim 20 jaar in de bovenbouw in het PO en hopelijk sluit een vriendin aan (onderhandelingen lopen nog; ), zij weet echt alles van het voorschoolse.
1737seesreunited
174Jemineeteam078tweeWij werken allemaal in het onderwijs en wonen/werken in Dordrecht. Een paar keer per jaar organiseren we een Meet Up 078 waar collega's van basis- tot hoger onderwijs elkaar ontmoeten, telkens op een mooie onderwijsstek in de Drechtsteden. Voorlopig zijn we even digitaal aan het meeten, maar hopelijk kan dat in de nabije toekomst weer f2f. We hebben zin in de quiz en zijn er met twee teams sterk.
175Curio ISK
176Futura 
177Evidence Informed 
178CGUUUUU
179De Avonturiers 🤠Wij zijn negen Avonturiers met IKC De Avonturier in Vught als gemeenschappelijke deler. Leerkrachten en directie trekken ferm, onbevreesd en fier ten strijde. Zij doen een dappere poging om de onovertroffen eerste eerste plaats van De Onderwijs PubQuiz te bemachtigen. Wanneer je 'Avonturier' zegt, zeg je daarna al snel 'Indiana Jones'. Niet voor niets dat we onze introductie afsluiten met een quote van deze befaamde beroepsavonturier: 'Fortune and glory, kid. Fortune and glory'. (alles met een korrel zout)
180De Kamergeleerden De Kamergeleerden bestaat uit Tweede Kamerleden van verschillende partijen én Eveline de Kler, zij is griffier van de Kamercommisie OCW. De Kamerleden die meedoen zijn Eppo Bruins (ChristenUnie), Kirsten van den Hul (PvdA), Paul van Meenen (D66), Roelof Bisschop (SGP) en Lisa Westerveld (GroenLinks)
181De Sappige Hertjes
182IvhOhohohohoVerbonden door de liefde voor goed onderwijs(toezicht) komen we uit alle hoeken van de inspectie bijeen voor het evenement van 2020. Inspecteurs, onderzoekers, woordvoerders en de Staat van het Onderwijs combineren hun kennis voor de #1! Dankbaar voor de positieve onderwijsafsluiter (en negatieve Coronatests), hulde aan Team Nationale Onderwijs Pubquiz!!!
183OAS UNITEDOns team bestaat uit twee steengoede kleuterleerkrachten (Greetje en Mariska), een pientere Intern Begeleider (Eva) en een strenge doch rechtvaardige directeur (Elize). Mariska en Greetje hebben samen meer dan 100 jaar levenservaring, wat ons natuurlijk sowieso al op een voorsprong zet. Eva is geboren in de kop van Noord-Holland, Elize in het mooie Drenthe. Zoals iedereen weet, broedplaatsen voor intelligentsia. Bereid jullie voor op een zware strijd, wij zijn OAS UNITED!
184Teall Eulenspiegel
185HET team
186Swipe right for educationStudenten activeren, motiveren en stimuleren is wat ons bindt en drijft! Hoger onderwijs is ons thuis, voor de een al wat langer dan voor de ander. We bundelen de krachten van het noorden (Groningen), oosten (Enschede) en westen (Haarlem) om de overwinning binnen te slepen met teamleden, Marleen, Margot, Afke, Daphne en Klaas.
187ObsPB
188Team A, ehhh B
189De Misfits Je hebt hier te maken met de buitenbeentjes van het onderwijs (en de zorg), de Misfits van de OOV (www.onderwijsopvangvoorziening.nl) in Alphen aan den Rijn. We horen nergens helemaal bij, doen vaak ons eigen ding en gaan helemaal voor onze leerlingen en zo ook voor dit soort activiteiten. We doen uiteraard mee om te winnen (maar toch vooral voor de lol). En lol, daar zijn we goed in :-).We spelen met een gemengd gezelschap aan collega's van de locatie Alphen: 1 docent, 2 jongerencoaches, 1 docentondersteuner, 1 administratrice en 1 GZ-psycholoog. Op naar een gezellige avond! 
190Haniballies 
191SLBijnaWij kennen elkaar via de PABO. Wij hebben allemaal de PABO in deeltijd gevolgd. 
192#altijdvakantie
193Team RiskTeam Risk bestaat uit Arjen (werkt bij Rijn IJssel) en Esther (werkt bij ISK Quadraam), bijna 27 jaar samen. 
194Lauwie
195Is het voor een cijfer?
196Perfect P A I RWij zijn een team van twee talen- en twee bètadocenten. We kennen elkaar al 17 jaar. Ons bindt een passie voor onderwijs én lekker uit eten.
197Juffen uit Midden Limburg
198TegenBeterWetenInCollega’s en oud-collega’s in al hun fabulousness 🙂 ‘Als je meedoet, ben je al een winnaar.’ en ander dingen die we TegenBeterWetenIn zeggen om onze aanstaande blunders te maskeren.
199The globe girls
200De BonkiesWe zijn leerkrachten op Daltonschool De Bonkelaar in Almelo.
201Bovenwijs
202Samen bereik je meerWij komen allemaal uit het basisonderwijs. We gaan winnen omdat wij op en top samenwerken!
203De quarantainejuffies
204Team Toezicht
205Purple RainTeam Purple Rain bestaat uit Anneleen, Annelies, Gusta, Hanneke, Monique en Yvonne. Hun gemeenschappelijke basis is het Maartens in Voorburg. Naast ongeveer 175 jaar aan onderwijservaring beschikken deze vriendinnen ook over talloze uren aan spelervaring met elkaar. Het nummer Purple Rain loopt daar als een rode (of beter: paarse) draad doorheen en is dus vanzelfsprekend de naam van het team geworden.
206De Eitjes
207Nutmaatjes"We hebben allemaal iets met basisschool Olof Palme in Drunen. We werken er of hebben er gewerkt, of hebben er als kind op school gezeten.
We gaan winnen omdat we Lisette in ons midden hebben. Ze weet niets maar zorgt er wel voor dat we steeds genoeg bier voor hebben, wat ons denkwerk ten goede komt."
208Meesterlijk
209Team Kaasfondue
210Team HULPHULP staat voor Hogeschool Utrecht LerarenPloeg, of LesPloeteraars, of Lollige Personen, of Leuke Plannen of..... Wij zijn met vier collega´s van de lerarenopleiding Nederlands en laten ons bijstaan door onze partners en gezinsleden die misschien niet zo zijn ingevoerd in de onderwijswereld maar wel weer heel veel andere kennis hebben. We doen mee voor de lol, de gezelligheid, omdat het weer eens iets anders is, en een héél klein beetje voor de eeuwige roem en eer!
211De OnderwijspelsluizenDe Onderwijspelsluizen bestaat uit Anja Vink en Ronald Buitelaar. Een 010-020 match van twee onderwijsjournalisten, die zich de afgelopen twintig jaar hebben voorbereid op deze, nu al legendarische, Onderwijspubquiz. Afgetraind verschijnen ze dinsdag 29 december 2020 aan de start in het volle vertrouwen dat hun grootstedelijke achtergrond en daarmee gepaard gaande zelfoverschatting het fundament zal vormen voor een klinkende uitslag.
212Kwistut
213Boysparents
214Team Barricade
215PCSBOBWij hebben als leidinggevend team van het Praktijk College Spijkenisse - Brielle - Oud Beijerland, om onze winkansen te vergroten, ons recent gepensioneerde teamlid H. uit haar welverdiende winterslaap getrokken.
216GeintjeEen onderwijsfamilie 
217Team Onderwijsontwikkeling
218De dorstigenDorstig naar kennis natuurlijk 😉 en allemaal werkzaam op de Oase
219ONS kent ons
220Le mouton blanc
221Wijrustenuit
222Kom maar door met die bitterballen
223PfffMoeder en onderwijsdochter, binnen dezelfde stichting. Anderen vinden het o zo gezellig als we bij elkaar zitten......
224Meesters van de ModderEen directeur, ervaren leerkracht en startende leerkracht van de Wichelroede uit Udenhout. Gedeelde passies voor onderwijs (goh!) en wielrennen. In deze tijd van het jaar richt zich dat natuurlijk op het veldrijden, vandaar ook de naam: Meesters van de Modder. Kom maar op met de categorie wielervragen!
225Team de Kop
226Edu’MIEE
227Het zonnige Zuiden
228TKS
229#doesformalief
230U3Wij zijn twee bevlogen juffen uit het basisonderwijs in Amsterdam en het Hoger Onderwijs in Rotterdam. En als je de grens tussen 010 en 020 al kunt overbruggen, dan zegt dat wat. De jarenlange gezamenlijke strijd in escape rooms en het organiseren van de nationale volleybalkampen maakt ons een geduchte tegenstander!
231Ivoren torenWe werken samen op de Universiteit Utrecht bij de universitaire lerarenopleidingen (PO en VO) en de afdeling Educatie. In het team hebben we twintigers tot vijftigers die achtergronden in (kunst)geschiedenis, beleid en organisatie, onderwijskunde en de Pabo hebben, maar bovenal beschikken over een enorme hoeveelheid nutteloze en triviale kennis. Als hulplijn kunnen we bovendien nog jazzmuzikanten, juristen, dierenartsen en gepensioneerde docenten Frans invliegen. We zien de quizvragen met vertrouwen tegemoet.
232Verdrag van Nolens3 sectievoorzitters (gs/fa/du) + 1 teamleider onderbouw van Maris College Bohemen uit Den Haag. Onze secties werken graag samen en omdat we aan de Mgr. Nolenslaan zitten is de laatste weken de term 'Verdrag van Nolens' ontstaan. Onze teamnaam uitkiezen was dus een inkoppertje. Hopelijk zijn de antwoorden ook zo makkelijk in te koppen. Top 10 zou te gek zijn 🙂
233Geen beco zonder eco
234Team Woerden po/proWij zijn 2x2 zussen uit Woerden, die allemaal werkzaam zijn in het onderwijs. In diverse rollen, zoals leerkracht onderbouw / bovenbouw / leerkracht praktijkonderwijs en directeur. Samen hopen we veel punten te scoren!
235QuizpelturigWe hebben dit nog nooit gedaan, dus we denken dat we wel winnen! We zijn dol op spelletjes, kletsen, kletsen en wijn. Twee onderbouwers en twee bovenbouwers: maak je borst maar nat!
236L'histoire se répète
237Team Eat a Lot
238Besoyen
239EffentablesPW07, BS59, AD14, LM02 en SP2J van Curio effent.
240Koekies
241Goudse Stroopwafeltjes
242Klasse-apart
243MatzertjesWij zijn collega's van PCBS Matzer uit Wijhe. Wij houden van gezelligheid en spelletjes, dus kom maar op met die vragen!
244De charlies
245Dwaze Stapelaars
246Ho Ho HoDe kern van het team ligt in het HO (hoger onderwijs): hogescholen, universiteiten, SURF, NWO, VSNU en Vereniging Hogescholen. Aangevuld met het beste van de andere sectoren (ho, ho).
247De Easy Jets II 
248naam volgt
249Smurf
250PlomTwee stellen met onderwijs in het bloed. Wendy en Hans vanuit Groningen, Harma en Michael vanuit Den Haag.
251Le Mélange
252Calamari Fritti
253TEAM UniCornetto'sWij zijn Sander en Sarah. We zijn met elkaar getrouwd. Sander heeft tot vorig jaar als leerkracht voor de kleuterklas gestaan en is nu lerarenopleider aan de HvA. Sarah promoveert bij de Huisartsgeneeskunde binnen de huisartsenopleiding op het op de werkplek opleiden van huisartsen.
254Yes we can
255Team Zuurkool
256Aries Fun Palace Wij zijn met geen pen te beschrijven!
257MLI - LUK 20
258De Flippo's
259Me-anders dan vroeger10 jaar geleden werkten 3 van ons samen op De Meander in Sauwerd. Een kleine dorpsschool met een klein team en 4 combinatiegroepen. Veel meegemaakt, veel bereikt en veel gelachen. Ook in de jaren die er op volgenden zijn we ons vijven niet uit het oog verloren. Inmiddels zijn we werkzaam in het PO (regulier en gespecialiseerd), MBO en HBO. Er is veel anders dan vroeger. Eens kijken of er aan ons speelplezier en het gaan voor de winst tijdens de #NOPQ niks veranderd is in team ‘Me-anders dan vroeger’!
260De Juffies van Texel
261SK’tjes
262Vengaboys
263Tourtoto
264Drents DuoWij zijn bijna 25 jaar geleden begonnen als duo in groep 3, hebben vervolgens elk een andere school/opleiding gedaan en hebben een aantal jaar samen een school geleid als directeur en IB’er. Al die jaren is ‘t het onderwijs wat ons bindt. Wij zijn zo goed op elkaar ingespeeld dat een spelletje spelen voor ons kinderspel is!
265WIJNstein
266Maan Roos VisMet alle vijf een andere carrière achter de rug besloten wij in 2019 het roer om te gooien en weer plaats te nemen in de collegebanken. Inmiddels staan er vijf leerkrachten in spé te popelen om kinderen kennis en kunde bij te brengen.
267#HNEWij zijn de sectie scheikunde van Het Nieuwe Eemland uit Amersfoort (HNE) aangevuld met een docente Engels (en fervent pubquizspeelster). Samen geven we les aan alles van 1e t/m 6e klas, mavo t/m vwo.
268Team "hopen dat het beter wordt"Dit familieteam bestaat uit deelnemers met een brede kennis van PO, VO, (V)SO en MBO. Met een oud directeur, IB'er, oud directie adviseur MBO coordinator in het VSO hebben we een ideale mix om binnen de top 10 te komen van de Nationale Onderwijs Quiz.
269Dikke David
270KBS De Zonnewende
271Team Le MélangeWat is het beste recept voor een gezonde winnaarsmentaliteit? Neem 5 taaldocenten uit Nederland. Kies bij voorkeur 2 leraren Frans, 1 leraar Nederlands en 2 leraren Duits. Hussel ze door elkaar en er ontstaat Le Mélange, een coronaproof allegaartje met teamspirit. Voeg als laatste nog een toefje humor toe! Gegarandeerd succesvol in elke onderwijskeuken:
 Suresh, Mathijs, Simone, Richard en Marika.
272Klavertje 4
273Zöstere 
274Juf en co
275Irma!
276Zusjes & zwagers
277Sweet Lake 79'ers
278Aap Noot Mies
279Team #kleinekapitein
280Jenaplan JongWij zijn Jenaplan Jong. Een gezellige, innovatieve en altijd in voor een feestje club. Wij organiseren voor de Nederlandse Jenaplan Vereniging een aantal activiteiten elk jaar. Verder hebben we met elkaar een hoop kennis van onderwijs en zitten we van het noorden tot het zuiden. Benieuwd naar de quiz!
281VeenendaalWij zijn drie leraren die elkaar hebben ontmoet op basisschool De Ceder in Veenendaal. Nu werken er nog 2 van de 3 op deze leuke basisschool. 1 van deze 3 is naar het voortgezet onderwijs overgestapt.
282De Hekkensluiters
283Witte geit?!
284ResearchEDWij zijn team researchED, een team met uit vier 100% onderwijsnerds: Carine Manderfeld, Josse Tishauser, Christian Bokhove en Jan Tishauser.
285‘t StartnestWe zijn echt verbonden door onze passie voor Jenaplanonderwijs en de manier van kijken naar kinderen en kansen. We gaan winnen omdat we met elkaar de Coronatijd, een verbouwing, sjouwen en lief en leed delen en er voor elkaar zijn. We vullen elkaar super goed aan...en tja als je gemiddeld tien uur per werkdag met elkaar optrekt en dan ook nog in een vakantie samen gaat quizzen....
286D.I. ModelsD.I. Models bestaat uit Jefke, Remco, Emmy, Diana en Suzanne. 5 ervaren leerkrachten basisonderwijs en fanatieke pubkwissers!
287CatoWij zijn getrouwd en samen goed voor 60 jaaronderwijservarin, dus kom maar op!!
288Teachers do make a difference
289TrambaanDaar waar het onderwijs ontspoort, dendert team Trambaan gestaag voort.
290BovenbouwExcellent
291Team ApenkoppenWe hebben elkaar leren kennen op de Academische Pabo en zijn allen werkzaam in het onderwijs.
292Last Minute
293FreudenthalWij werken bijna allemaal bij het Freudenthal instituut van de Universiteit Utrecht, de plek van waaruit deze quiz wordt uitgezonden. We zijn dus nogal beta, en meer VO dan PO, dus we hopen maar dat veel vragen daarover gaan!
294Puppieogen
295De Maria's
296Blokhuus
297De Aquarel
298Toermalicious!
299Blobbink!
300Onwijs Gronings
301Noad
302De Denkers
Back to top