Wie zijn wij?

Contact: onderwijspubquiz@gmail.com

We hadden niet gedacht dat dit zo uit de hand zou lopen. Maar we vonden het heel leuk en zijn dankbaar dat we er iets moois van hebben gemaakt. We? Ja, we. Een groep mensen die elkaar kent via Twitter. De organisatie van de Nationale Onderwijspubquiz weer gedaan door:

Femke van Hemert

Ik geef inmiddels bijna vijftien jaar Nederlands op een havo/vwo-school. Ik heb ook een tijd O&O gegeven, combineer nu een klas met geschiedenis en zou het liefst ook nog Duits en klassieke talen geven. Omdat dat allemaal niet tegelijk kan, houd ik van pubquizzen. Je kan me vinden op Twitter via @FemkevanH.


Arjan van der Meij

Ik ben al heel lang leraar natuurkunde en NLT op de Populier in Den Haag. Dat is verreweg het belangrijkste deel van mijn werk. Voor mijn plezier maak ik generatieve kunst (https://dutchplottr.nl) en speel ik vrij beroerd gitaar en ukelele. Je kan me vinden op Twitter via @arjanvandermeij.


Thijs Roovers

Tot vorig schooljaar stond ik voor de klas op een basisschool in Amsterdam. Sinds augustus van dit jaar probeer ik als dagelijks bestuurder van de Algemene Onderwijsbond op te komen voor de belangen van al onze collega’s. En ik houd van pubquizen, dat ook. Je kan me vinden op Twitter via @thijsroovers.

Martijn Sytsma

Ik ben van origine gymleraar en sinds een paar jaar teamleider op een leuke vmbo school in Enschede. Voor mijn ontspanning zit ik graag op de fiets. Ook dat plezier wordt gecombineerd met onderwijs in de organisatie van de (inter)nationale Onderwijskoers (#iok21, #nok21). Ik speel beroerd gitaar. Je kan me vinden op Twitter via @MartijnSytsma.

Terug naar boven